Kringloopwinkel De Stille Kracht van Wassenaar - Wassenaar (2024)

  • 4,4 ★★★★☆ (23)
  • Wassenaar

Buitenkant bekijken

Kaart openen

7+ Foto's

RouteDeel je ervaring!

Meer in Wassenaar

Ontdek duurzaam shoppen bij De Stille Kracht Wassenaar – boeken, meubels, kleding en meer in een inclusieve kringloopwinkelervaring.

  • kringloop De Stille Kracht van Wassenaar
    Rijksstraatweg 68, 2241 BW Wassenaar
  • Telefoonnummer: 06 25465595
  • Email: info@dekrachtvanwassenaar.nl
  • Website: dekrachtvanwassenaar.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:00-15:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag09:00-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

Je kunt bij kringloop De Stille Kracht van Wassenaar terecht voor het kopen van Audioapparatuur, Boeken, Gereedschappen, Huishoudelijke Apparaten, Kleding, Meubels, Muziek, Rolstoeltoegankelijke Ingangen, Speelgoed, Vintage Kast

In het kort:

“Halloo stille krachters 😁wat n geweldige winkel is ditte 😃iedere week is t weer anders,😉 het is gezellig en warm binnen🤗, meubels, keukenspul, kleding,😆boeken, langspeelplaten, sieraden, lampen, tuingereedschap🤗je kijkt je ogen uit, 😀ook nemen jullie de tijd voor iedereen 😊n grapje hier een grapje daar, heerlijk ontspannend.Ook mijn portomonee is gek op jullie😂😁😉 me petje af voor jullie voor al het werk en de organisatie ervan. 😊Winkelen bij de stille kracht, geeft kracht in stilte😏voor weinig geld loop je als n koning de deur uit😇🌞”

Anita du Burck

“Mooie tweedehands winkel met breed assortiment en goede achterliggende principes. Jammer dat ze niet zo vaak open zijn maar hardstikke logisch daar het allemaal op vrijwilligers draait. Heb hier al meerdere keren mooie spullen gekocht, en natuurlijk ook aangeleverd.”

Hayo Bethlehem

“Een aanrader voor leuke spullen en aangenaam prijzen, de vrijwilligers zijn mega lief, helpen je, en de stille kracht is ook nog eens een actief voor gezinnen die het minder hebben in Wassenaar. Jullie zouden in het zonnetje gezet moeten worden. Groetjes Natasha”

Natasha Alibux

Meer reviews lezen…

De Stille Kracht van Wassenaar: Duurzaam Winkelen in de Kringloopwinkel

Kringloop De Stille Kracht is een kringloopwinkel gevestigd in Wassenaar, een prachtige stad in Zuid-Holland. Deze deels rolstoelvriendelijke winkel biedt een scala aan tweedehandsartikelen en staat bekend om haar veilige omgeving voor transgenders. Met haar ruime assortiment en uitstekende beoordeling van 4.4/5 sterren is deze kringloopwinkel de ideale bestemming voor diegenen die duurzaam willen winkelen.

Wat kan je brengen naar De Stille Kracht?

Bij De Stille Kracht van Wassenaar kan je verschillende tweedehandsartikelen inleveren, zoals boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsitems, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je spullen te doneren aan de kringloopwinkel draag je bij aan een duurzamere samenleving en geef je gebruikte goederen een tweede leven.

Waar op te letten bij De Stille Kracht?

Bij het bezoeken van De Stille Kracht van Wassenaar is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Deze kringloopwinkel staat bekend om haar diverse assortiment, dus neem de tijd om door de rekken te snuffelen en unieke items te ontdekken. Wees alert op kwalitatieve tweedehands kleding, vintage meubelstukken en boeken die jouw nieuwste favoriet kunnen worden. Vergeet ook niet te kijken naar eventuele kortingen en interessante programma’s die de winkel biedt.

Hoe werkt De Stille Kracht?

De Stille Kracht van Wassenaar is geopend op woensdag van 09:00 tot 15:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur. Je kunt zowel in de winkel komen winkelen als goederen inleveren. Voor het inleveren van spullen is er een handige ophaalservice beschikbaar. Betalingen kunnen worden gedaan met betaalpassen of via contactloos mobiel betalen. Bovendien beschikt de winkel over een genderneutraal toilet en is het een LGBTQ+ vriendelijke omgeving.

Extra services en programma’s bij De Stille Kracht

Naast het kopen en inleveren van tweedehandsartikelen biedt De Stille Kracht van Wassenaar ook verschillende services en faciliteiten. Zo kunnen mensen hun goederen inbrengen bij de winkel en is er een handige ophaalservice beschikbaar voor grotere spullen. Helaas zijn de eetgelegenheid en koffiehoek momenteel gesloten, maar hopelijk zullen deze faciliteiten in de nabije toekomst weer beschikbaar zijn.

Voor de laatste updates en nieuws over duurzaam tweedehands winkelen kan je De Stille Kracht van Wassenaar volgen op Facebook. Mis geen enkele kans om unieke items te scoren en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en programma’s van deze geweldige kringloopwinkel.

Bezoek Kringloop De Stille Kracht in Wassenaar en ontdek zelf de verborgen schatten die hier te vinden zijn. Help mee om een duurzamere samenleving te creëren en geniet van een unieke winkelervaring in een veilige en inclusieve omgeving.

Meer Kringloopwinkels in omgeving Wassenaar

Stichting Kringloop Giessenlanden, in ArkelKringloop Den Haag ZwedenburgSchroeder Kringloop Loosduinsekade in Den HaagKringloopwinkel Rataplan in Spijkenisse

Foto's

23 gedachten over “Kringloopwinkel De Stille Kracht van Wassenaar”

  1. ★★★★★

    Een geweldige ervaring bij De Stille Kracht van Wassenaar. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden

  2. ★★★★★

    Leuke kringloopwinkel, helaas wat beperkte openingstijden.

    Beantwoorden

  3. ★★★★★

    Hele leuke kringloop, zeer vriendelijke mensen ook. Kom zeker nog een keer langs.

    Beantwoorden

  4. ★★★★★

    Een aanrader voor leuke spullen en aangenaam prijzen, de vrijwilligers zijn mega lief, helpen je, en de stille kracht is ook nog eens een actief voor gezinnen die het minder hebben in Wassenaar. Jullie zouden in het zonnetje gezet moeten worden. Groetjes Natasha

    Beantwoorden

  5. ★★★★★

    Een geweldige ervaring bij De Stille Kracht van Wassenaar. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden

  6. ★★★★★

    Halloo stille krachters wat n geweldige winkel is ditte iedere week is t weer anders, het is gezellig en warm binnen , meubels, keukenspul, kleding, boeken, langspeelplaten, sieraden, lampen, tuingereedschap je kijkt je ogen uit, ook nemen jullie de tijd voor iedereen n grapje hier een grapje daar, heerlijk ontspannend. Ook mijn portomonee is gek op jullie me petje af voor jullie voor al het werk en de organisatie ervan. Winkelen bij de stille kracht, geeft kracht in stilte voor weinig geld loop je als n koning de deur uit

    Beantwoorden

  7. ★★★★★

    Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel De Stille Kracht van Wassenaar. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden

  8. ★★★★★

    Was er voor de eerste keer , aangenaam verrast door het aanbod !

    Beantwoorden

  9. ★★★★★

    Een top ervaring met de kringloopwinkel De Stille Kracht van Wassenaar. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

    Beantwoorden

  10. ★★★★★

    Een top ervaring bij De Stille Kracht van Wassenaar. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden

  11. ★★★★★

    Grote kringloopwinkel met ruime keus. Altijd gezellig om even aan te wippen.

    Beantwoorden

  12. ★★★★★

    Een fantastische bezoek aan De Stille Kracht van Wassenaar. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

    Beantwoorden

  13. ★★★★★

    Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De Stille Kracht van Wassenaar. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

  14. ★★★★★

    Alles goed geregeld vanwege de Corona. En je vindt er altijd wel wat

    Beantwoorden

  15. ★★★★★

    Goede kringloop en vriendelijke mensen.

    Beantwoorden

  16. ★★★★★

    Leuke dingen gehaald

    Beantwoorden

  17. ★★★★★

    Kringloopwinkel. Kleding, meubels, servies koelkasten, audio. Diverse goede 2ehands spullen. Behulpzaam en vriendelijk. Spullen laten ophalen of thuis brengen mogelijk.

    Beantwoorden

  18. ★★★★★

    Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Stille Kracht van Wassenaar. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

    Beantwoorden

  19. ★★★★★

    Beoordeeld De Stille Kracht van Wassenaar 3/5

    Beantwoorden

  20. ★★★★★

    Een uitstekende ervaring bij De Stille Kracht van Wassenaar. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

  21. ★★★★★

    Goed streven. Van de maatschappij voor de maatschappij

    Beantwoorden

  22. ★★★★★

    Heerlijk snuffelen voor een nette eerlijke prijs

    Beantwoorden

  23. ★★★★★

    Mooi initiatief!

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter

Kringloopwinkel De Stille Kracht van Wassenaar - Wassenaar (2024)

References

Top Articles
Search Results - Obituaries published on Winnipeg Free Press Passages
Search Results - Obituaries published on Brandon Sun Passages
Global Foods Trading GmbH, Biebesheim a. Rhein
Danielle Moodie-Mills Net Worth
Gomoviesmalayalam
Monthly Forecast Accuweather
50 Meowbahh Fun Facts: Net Worth, Age, Birthday, Face Reveal, YouTube Earnings, Girlfriend, Doxxed, Discord, Fanart, TikTok, Instagram, Etc
라이키 유출
The Pope's Exorcist Showtimes Near Cinemark Hollywood Movies 20
Deshret's Spirit
Matthew Rotuno Johnson
R Tiktoksweets
อพาร์ทเมนต์ 2 ห้องนอนในเกาะโคเปนเฮเกน
Pwc Transparency Report
Colts seventh rotation of thin secondary raises concerns on roster evaluation
“In my day, you were butch or you were femme”
978-0137606801
Busby, FM - Demu 1-3 - The Demu Trilogy - PDF Free Download
Where to Find Scavs in Customs in Escape from Tarkov
Gentle Dental Northpointe
Kamzz Llc
Aps Day Spa Evesham
Walgreens 8 Mile Dequindre
Chamberlain College of Nursing | Tuition & Acceptance Rates 2024
Lexus Credit Card Login
Craiglist.nj
Skepticalpickle Leak
Florence Y'alls Standings
What are the 7 Types of Communication with Examples
Fedex Walgreens Pickup Times
Craigslist Gigs Norfolk
Matlab Kruskal Wallis
Desirulez.tv
Wildfangs Springfield
The 38 Best Restaurants in Montreal
Toth Boer Goats
Fototour verlassener Fliegerhorst Schönwald [Lost Place Brandenburg]
Sunrise Garden Beach Resort - Select Hurghada günstig buchen | billareisen.at
Why I’m Joining Flipboard
Jasgotgass2
Fwpd Activity Log
11526 Lake Ave Cleveland Oh 44102
Dispensaries Open On Christmas 2022
Oppenheimer Showtimes Near B&B Theatres Liberty Cinema 12
Locate phone number
Pulitzer And Tony Winning Play About A Mathematical Genius Crossword
Gamestop Store Manager Pay
Actress Zazie Crossword Clue
Latina Webcam Lesbian
Marine Forecast Sandy Hook To Manasquan Inlet
Gelato 47 Allbud
Hkx File Compatibility Check Skyrim/Sse
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated:

Views: 5557

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.