Zo kijk je Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings online (2024)

Klik hier voor een samenvatting van dit artikel

Zo kijk je Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings online: een korte samenvatting

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is op 3 september 2021 wereldwijd in première gegaan. De film is eerst 45 dagen in de bioscoop te zien. Daarna zal deze beschikbaar komen op Disney Plus, die de exclusieve rechten van alle releases van Marvel Studios in handen heeft.

Het kan zijn dat je geen toegang tot je Disney Plus account hebt als je reist naar een land waar de dienst nog niet beschikbaar is. In dit geval kun je je account met een VPN bezoeken. Volg simpelweg deze vijf stappen:

  1. Abonneer je op een VPN-provider. Wij raden ExpressVPN aan als je geoblocks wilt omzeilen en tegelijkertijd op hoge kwaliteit wilt streamen.
  2. Download en installeerde VPN-software op je apparaat.
  3. Kies een serverin een land waar Disney Plus beschikbaar is, bijvoorbeeld Nederland.
  4. Verbind met deze server. Je internetverkeer wordt via het gekozen land geleid. Zo verandert de VPN-verbinding je IP-adres en lijkt het alsof je je in dit land bevindt.
  5. Abonneer je op Disney Plus als je nog geen account hebt. Nu kun je al je favoriete films en series kijken!

ExpressVPN

Aanbieding

Exclusieve deal: neem een jaarabonnement voor €6,14 per maand (49% korting)!

Bezoek ExpressVPN

Lees verder om meer te weten te komen over de Shang-Chi film en hoe een VPN-verbinding je kan helpen online.

Wat krijg je als je vechtsporten, bekroonde acteurs en Marvel’s formule voor superheldenfilms mixt? Juist. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings zit boordevol actie en introduceert eindelijk Marvel’s “Master of Kung Fu” op het grote scherm. De film is vanaf 3 september 2021 wereldwijd in de bioscopen te zien.

In Marvel Studio’s eerste Aziatische film is Simu Liu (bekend van Kim’s Convenience) als titelpersonage te zien. Ook Awkwafina (Ocean’s 8, Crazy Rich Asians), Michelle Yeoh (Tomorrow Never Dies, Crouching Tiger, Hidden Dragon), Tony Leung, Fala Chen, Meng’er Zhan, Florian Munteanu en Ronny Chieng hebben een rol.

De film zal eerst 45 dagen in de bioscoop te zien zijn, waarna hij beschikbaar komt op Disney Plus. Dit betekent dat je de Shang-Chi film al op 17 oktober kunt streamen!

Helaas is Disney Plus nog niet zo breed beschikbaar als concurrenten zoals Netflix. Wil je Shang-Chi koste wat het kost bekijken op het moment dat deze op de streamingdienst komt? Lees dan verder en ontdek hoe.

Waar kan ik Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings online kijken?

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is het nieuwste deel in het Marvel Cinematic Universe (MCU). MCU heeft helden zoals Iron Man, Captain America, Thor en Black Widow iconisch gemaakt.

Aangezien Marvel Studios nu onder Disney valt, heeft Disney Plus de exclusieve streamingrechten voor de Shang-Chi film. Je hebt dus een Disney Plus-account nodig als je Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings wilt kijken.

Hoe kan ik Shang-Chi op Disney Plus kijken?

In de bibliotheek van Disney Plus zijn allerlei verschillende series en films te zien; van klassiekers zoals Assepoester tot recente producties zoals Hamilton: De Musical. De dienst biedt ook toegang tot content van Pixar, Lucasfilm (Star Wars), National Geographic en Marvel Studios.

Abonneren op Disney Plus

Volg onderstaande instructies om je aan te melden voor een Disney Plus-account:

  1. Ga naar de website van Disney Plus op je apparaat.
  2. Klik op “Abonneer nu”. Je kunt kiezen tussen een maandelijks of jaarlijks opzegbaar abonnement.
  3. Vul je e-mailadres in en klik op “Akkoord en doorgaan”.
  4. Creëer een sterk wachtwoord.
  5. Kies een betaalmethode. Disney Plus accepteert iDeal, creditcard en PayPal.
  6. Geniet van Disney’s aanbod aan films en series!

Nu je een Disney-Plus account hebt, hoef je alleen nog maar te wachten tot Shang-Chi op het streamingplatform verschijnt!

Hoewel Disney nog geen precieze datum bekendgemaakt heeft, kun je de Shang-Chi film waarschijnlijk al vanaf 17 oktober bekijken.

Wat als ik geen toegang heb tot Disney Plus?

Disney Plus is nog niet in alle landen beschikbaar. Daarom beperkt de dienst de toegang tot haar bibliotheek. Dit betekent dat je je Disney Plus-account mogelijk niet kunt gebruiken in het buitenland; zelfs als je thuis gewoon een abonnement hebt.

Een VPN (Virtual Private Network) kan in dit geval van pas komen. Zorg er wel voor dat je eerst de gebruikersovereenkomst van Disney Plus doorleest, zodat je geen voorwaarden overtreedt. Een VPN leidt je internetverkeer om, zodat het lijkt alsof je op een andere locatie bent.

Stel: je woont in Nederland en hebt een Disney Plus-account. Je gaat op familiebezoek naar Turkije en kijkt er naar uit om gezellig met iedereen de nieuwe Shang-Chi film te kijken. Omdat Disney Plus nog niet beschikbaar is in Turkije, heb je helaas geen toegang tot je Disney Plus-account.

Om toch je account te gebruiken, kun je je abonneren op een VPN-dienst en vervolgens verbinding maken met een server in bijvoorbeeld Nederland. Dit is erg gemakkelijk. We zullen het proces in de volgende secties stap-voor-stap uitleggen.

Een VPN is nuttig voor meer dan alleen het streamen van geografisch beperkte inhoud. VPN’s kunnen je namelijk ook helpen veilig te blijven op het internet door bijvoorbeeld je IP-adres te verbergen voor hackers, bedrijven of de overheid.

Controleer de gebruikersvoorwaarden

Zoals bij alle streamingdiensten, kan Disney Plus bepaalde voorwaarden hebben met betrekking tot het gebruik van VPN’s. Als je graag Disney Plus met een VPN wilt gebruiken, raden we je aan om eerst de gebruikersovereenkomst door te nemen. Zo weet je zeker dat je geen voorwaarden schendt waarmee je akkoord bent gegaan bij het aanmaken van je account.

De beste VPN voor het kijken van Shang-Chi online

Er zijn veel VPN-aanbieders, maar niet alle VPN’s kunnen geografische beperkingen (ofwel geoblocks) van streamingdiensten succesvol omzeilen. Onze aanrader voor het kijken van films en series is ExpressVPN, omdat deze VPN-dienst je video- en audioverbinding niet vertraagt. Bovendien heeft de provider veel servers in landen waar Disney Plus niet geblokkeerd is. Ook heb je met ExpressVPN toegang tot al je favoriete streamingsites, waaronder Netflix en Amazon Prime, waar ter wereld je ook bent.

ExpressVPN

Aanbieding

Exclusieve deal: neem een jaarabonnement voor €6,14 per maand (49% korting)!

Vanaf

€ 6.14

8.9

  • Erg makkelijk te gebruiken VPN
  • Perfect voor anoniem surfen, downloaden en streamen (o.a. Netflix)
  • 3000+ servers in 100+ landen

BezoekExpressVPN

ExpressVPN biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Je kunt hierdoor een abonnement nemen bij de VPN-provider, Shang-Chi kijken en vervolgens je geld terugkrijgen als je het abonnement opzegt.

Check onze top 5 beste VPN’s van 2021 voor onze andere aanbevolen VPN-providers.

Zo kijk je Shang-Chi met een VPN

Volg deze stappen om Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings te kijken met een VPN:

  1. Maak een account aan bij de VPN-provider die je wilt gebruiken. Wij raden ExpressVPN aan.
  2. Download de VPN-software of app op je apparaat. De meeste premium VPN-providers, zoals ExpressVPN, hebben apps voor Windows, Mac, Linux, Android en iOS. ExpressVPN werkt zelfs op smart tv’s.
  3. Log in op je VPN-account.
  4. Verbind met een server in een land waar Disney Plus beschikbaar is. Kies voor de beste snelheden een server zo dicht mogelijk bij jou in de buurt. In deze landen is Disney Plus momenteel beschikbaar.
  5. Log in of maak een account aan bij Disney Plus, en geniet van de film!

Betalen voor je Disney Plus-abonnement

Disney Plus accepteert betalingen via iDeal, creditcard en PayPal. In de Verenigde Staten worden ook Mastercard en American Express geaccepteerd. Als je liever op een andere manier wilt betalen, kan dat. Hoewel het niet gegarandeerd werkt, kun je proberen een Disney Plus account aan te maken via de Google Play Store of de Apple App Store.

Als je een Apple-apparaat hebt, kun je je op Disney Plus abonneren aan de hand van een Apple ID. Afhankelijk van je locatie heb je mogelijk een VPN-verbinding nodig. Zo maak je vanuit het buitenland een nieuw account aan met een Apple ID:

  1. Ga naar Instellingen, klik op Apple ID en meld je af.
  2. Verbind met een VPN-server door het bovenstaande stappenplan te volgen.
  3. Open de App Store op je apparaat en klik op ‘Nieuwe Apple ID aanmaken’.
  4. Voer een nieuw e-mailadres in, of gebruik een e-mailadres dat niet aan je bestaande Apple ID is gekoppeld, en selecteer een regio.
  5. Koop een iTunes-cadeaubon met een tegoed waarmee je de prijs van een abonnement kunt betalen. Een Disney Plus-abonnement kost €8,99 per maand in Europa en $7,99 per maand in de VS. Per jaar is dit respectievelijk €89,90 en $79,90.
  6. Wissel de cadeaubon in om het saldo op je tijdelijke Apple ID op te waarderen.
  7. Download de Disney Plus-app in de App Store.
  8. Open de app en volg het registratieproces. Gebruik je iTunes-cadeaubon om je te abonneren op Disney Plus.

Met je actieve VPN-verbinding krijg je nu toegang tot Disney Plus en kun je genieten van het aanbod aan films en series!

Waar gaat Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings over?

Acteur Simu Liu speelt Shang-Chi, een ervaren martial artist die in San Francisco woont. Shang-Chi wordt terug getrokken in de Ten Rings, een terroristische organisatie die voor het eerst werd geïntroduceerd in Iron Man (2008).

Verschillende personages uit eerdere MCU-films zullen in de film te zien zijn. Acteur Benedict Wong zal zijn rol Wong uit Doctor Strange (2016) weer aannemen, Ben Kingsley speelt Trevor Slattery van Iron Man 3 (2013), Tim Roth is te zien als The Abomination uit The Incredible Hulk (2008) en Jade Xu zal Black Widow spelen, uit de gelijknamige film (2021).

De film zal naar verwachting 35 tot 50 miljoen dollar opleveren in de Verenigde Staten en Canada. Kijk de trailer om enthousiast te worden over Simu Liu’s veelgeprezen optreden en de film boordevol actie:

Zo kijk je Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings online (3)

Shang-Chi en het Marvel Cinematic Universe

Het beginverhaal van Shang-Chi is de tweede film is fase vier van het MCU. De eerste drie fasen vormden samen de ‘Infinity Saga’, die zijn hoogtepunt bereikte in de tweedelige finale van Avengers: Infinity War (2018) en Avengers: Endgame (2019).

In volgorde van premièredata zijn dit de films die deel uitmaken van de verhaallijn van fase vier:

  1. Black Widow (2021)
  2. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)
  3. Eternals (2021)
  4. Spider-Man: No Way Home (2021)
  5. Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
  6. Thor: Love and Thunder (2022)
  7. Black Panther: Wakanda Forever (2022)
  8. The Marvels (2022)
  9. Ant-Man and the Wasp: Quantimania (2023)
  10. Guardians of the Galaxy, Vol. 3 (2023)
  11. Fantastic Four (n.t.b.)
  12. Blade (n.t.b.)

In tegenstelling tot eerdere fasen van de MCU, bevat fase vier tv-shows die exclusief op Disney Plus in première gaan. In volgorde van release zijn dit de series:

  1. Wandavision (2021)
  2. The Falcon and the Winter Soldier (2021)
  3. Loki (2021)
  4. What If…? (2021)
  5. Hawkeye (2021)
  6. Ms. Marvel (2022)
  7. Moon Knight (2022)
  8. She-Hulk (2022)
  9. Secret Invasion (2022)
  10. Ironheart (n.t.b.)
  11. Armor Wars (n.t.b.)
  12. I Am Groot (n.t.b.)

Fans die graag op de hoogte blijven van alle Marvel-plotlijnen kunnen de komende jaren dus genieten van 12 films en 12 tv-shows, die uiteindelijk allemaal op Disney Plus zullen verschijnen!

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings releasedatum

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ging 3 september 2021 in première in de bioscoop. Zoals gezegd zal de film 45 dagen in de bioscoop draaien en daarna beschikbaar komen op Disney Plus.

In de tabel hieronder vind je een lijst van releasedata in verschillende landen. De lijst is ook op IMDb te vinden.

LandReleasedatum
Argentinië2 september 2021
Canada3 september 2021
Denemarken2 september 2021
Duitsland2 september 2021
Hong Kong2 september 2021
Ierland3 september 2021
IJsland3 september 2021
Italië1 september 2021
Nederland1 september 2021
Polen3 september 2021
Portugal2 september 2021
Rusland2 september 2021
Singapore1 september 2021
Slowakije2 september 2021
Taiwan2 september 2021
Thailand16 september 2021
VK3 september 2021
VS3 september 2021
Zweden1 september 2021

Shang-Chi komt in oktober op Disney Plus!

Na het debuut op het grote scherm is Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings klaar om zich bij de grote superhelden te voegen. Noteer de datum alvast in je agenda en tel samen met ons af: na 45 dagen in de bioscoop zal Shang-Chi op Disney Plus verschijnen.

Bekijk ondertussen onze andere artikelen over hoe je de populairste films en tv-series kunt bekijken:

  • Zo kijk je The Lord of the Rings online
  • Zo kijk je Peaky Blinders online
  • Zo kijk je Loki online op Disney Plus
  • Zo kijk je Harry Potter online
  • Marvel-films en -series kijken in de juiste volgorde
  • Star Wars kijken kijken in de juiste volgorde
  • De Walking Dead kijken in Nederland én in het buitenland
  • Zo kijk je The Witcher online – overal vandaan
  • Euphoria kijken in Nederland

Zo kijk je Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings online: veelgestelde vragen

Heb je een vraag over hoe je Shang-Chi kunt bekijken? Bekijk dan de antwoorden op onze veelgestelde vragen.

Waar kan ik Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings online kijken?

Je kunt Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings opDisney Plusbekijken als deze uit de bioscoop is. De film zal 45 dagen in de bioscoop te zien zijn en ging 3 september in première. Shang-Chi zal dus rond17 oktoberop Disney Plus komen.

Als je in een land bent zonder toegang tot Disney Plus, kun jeeen VPNgebruiken. Wij raden ExpressVPN aan. Lees het volledige artikel om te ontdekken hoe je dit doet.

Is Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings te zien op Netflix?

Helaas zal Shang-Chi and the Legend of the Ten Ringsexclusief op Disney Pluste zien zijn, dus de film zal niet op Netflix komen. Disney heeft namelijk de streamingrechten van Marvel Studios en haar films in handen. Lees hier hoe je Shang-Chi op Disney Plus kunt kijken.

Is Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings te zien op Amazon Prime?

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings zal niet op Amazon Prime te zien zijn. Om de actiefilm te kijken, kun je het beste een Disney Plus-abonnement lezen. Lees het volledige artikel voor een gedetailleerd stappenplan.

Wat is de releasedatum van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings?

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is sinds 3 september in de bioscopen te zien. Na 45 dagen komt de film waarschijnlijk op Disney Plus. Dit zal dus rond 17 oktober zijn.

Zo kijk je Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings online (4)

Emi van de Ven

Eindredacteur

Emi heeft een achtergrond in internationale betrekkingen en veiligheid en is met name geïnteresseerd in overheidscensuur en internetvrijheid. Vraagstukken over online privacy en vrijheden worden door de digitalisering namelijk steeds vaker een politieke kwestie.

Bij VPNGids.nl houdt Emi zich bezig met het redigeren en schrijven van artikelen.

Meer artikelen uit de sectie Streaming

Zo kijk je Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings online (5)

Top 10 beste waargebeurde films op Netflix

22 juli 2024

Zo kijk je Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings online (6)

Top 10 beste films op Streamz

18 juli 2024

Zo kijk je Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings online (7)

Top 10 beste series op Streamz

18 juli 2024

Zo kijk je Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings online (2024)

References

Top Articles
Baby Alien Fan Bus: Join the Extraterrestrial Fandom Adventure
Spy: Who's topped the Kiwi screen celebrity rich list?
Rosy Boa Snake — Turtle Bay
Ohio Houses With Land for Sale - 1,591 Properties
417-990-0201
AllHere, praised for creating LAUSD’s $6M AI chatbot, files for bankruptcy
فیلم رهگیر دوبله فارسی بدون سانسور نماشا
Form V/Legends
Ds Cuts Saugus
Otis Department Of Corrections
Craigslist - Pets for Sale or Adoption in Zeeland, MI
Epaper Pudari
A rough Sunday for some of the NFL's best teams in 2023 led to the three biggest upsets: Analysis - NFL
Locate At&T Store Near Me
Who called you from +19192464227 (9192464227): 5 reviews
Effingham Bookings Florence Sc
ZURU - XSHOT - Insanity Mad Mega Barrel - Speelgoedblaster - Met 72 pijltjes | bol
Hennens Chattanooga Dress Code
Qual o significado log out?
Red Cedar Farms Goldendoodle
Xfinity Cup Race Today
Del Amo Fashion Center Map
The Creator Showtimes Near R/C Gateway Theater 8
Walmart Pharmacy Near Me Open
Wsbtv Fish And Game Report
Cal State Fullerton Titan Online
Hobby Lobby Hours Parkersburg Wv
Anesthesia Simstat Answers
Delete Verizon Cloud
Myaci Benefits Albertsons
Account Now Login In
Evil Dead Rise - Everything You Need To Know
Busted! 29 New Arrests in Portsmouth, Ohio – 03/27/22 Scioto County Mugshots
Helloid Worthington Login
Gus Floribama Shore Drugs
Basil Martusevich
The Menu Showtimes Near Amc Classic Pekin 14
Here’s how you can get a foot detox at home!
Edward Walk In Clinic Plainfield Il
The Syracuse Journal-Democrat from Syracuse, Nebraska
Shih Tzu dogs for sale in Ireland
„Wir sind gut positioniert“
Riverton Wyoming Craigslist
Ferguson Showroom West Chester Pa
Weather In Allentown-Bethlehem-Easton Metropolitan Area 10 Days
Kutty Movie Net
Pain Out Maxx Kratom
Craigslist Rooms For Rent In San Fernando Valley
Best Haircut Shop Near Me
Das schönste Comeback des Jahres: Warum die Vengaboys nie wieder gehen dürfen
Charlotte North Carolina Craigslist Pets
28 Mm Zwart Spaanplaat Gemelamineerd (U999 ST9 Matte | RAL9005) Op Maat | Zagen Op Mm + ABS Kantenband
Latest Posts
Article information

Author: Horacio Brakus JD

Last Updated:

Views: 5727

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Horacio Brakus JD

Birthday: 1999-08-21

Address: Apt. 524 43384 Minnie Prairie, South Edda, MA 62804

Phone: +5931039998219

Job: Sales Strategist

Hobby: Sculling, Kitesurfing, Orienteering, Painting, Computer programming, Creative writing, Scuba diving

Introduction: My name is Horacio Brakus JD, I am a lively, splendid, jolly, vivacious, vast, cheerful, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.